post

Geld verdienen met SEO-teksten

Een goede tekst kost geen geld, maar levert geld op. Dat zeggen wij al jaren tegen mensen. De laatste tijd niet meer vaak. Het lijkt erop dat veel mensen wel door hebben dat een website zonder goede SEO-websiteteksten minder oplevert dan een website mét goede SEO-teksten. Een goed teken, vinden wij.

Goede SEO-teksten trekken potentiële klanten naar je website

Met SEO-teksten trek je meer bezoekers dan met gewone websiteteksten. Het idee achter SEO-teksten is dat je de zoekwoorden waarmee mensen in Google naar jouw dienst of product zoeken, op een strategische manier in je websiteteksten verwerkt. Hierdoor help je Google om jouw website te indexeren. Het gevolg: je website verschijnt hoger in de zoekresultaten. Hierdoor zien meer mensen je website als ze die zoekwoorden gebruiken. En krijg je meer bezoekers. Maar het belangrijkste: doordat je je richt op bepaalde zoekwoorden, is de kans groot dat tussen al die bezoekers ook veel potentiële klanten zitten.

Goede SEO-teksten overtuigen

SEO-websiteteksten overtuigen de lezer. Google hecht steeds meer waarde aan inhoud. De lezer deed dat al. Goede SEO-websiteteksten trekken meer bezoekers. Maar ze overtuigen de bezoekers ook. Met een goede opbouw, een vlotte schrijfstijl en een goede call to action. Goede websiteteksten nodigen de lezer altijd uit om verder te klikken of contact met je op te nemen.

Meer klanten = meer omzet

Met SEO-websiteteksten trek je meer bezoekers, die ook nog eens vaker een potentiële klant zijn. Goede websiteteksten informeren én overtuigen. Dat is belangrijk voorwerk: als een bezoeker contact met je opneemt, is hij al enthousiast over jouw dienst of product. Het is dan makkelijker om de deal te sluiten. Kortom, met SEO-teksten maak je meer omzet. Verdien je meer geld.

Hulp nodig bij het geld verdienen?

Meer geld verdienen met je website of webshop? Begin met goede SEO-websiteteksten. Of een blog! Heb je hulp nodig? Wil je meer weten over SEO en websiteteksten? Onze SEO-tekstschrijvers staan voor je klaar. Bel of mail!

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>